Διαβάστε περισότερα στην κατηγορία ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ, STORIES


Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο στην Ινδία, όπου το μωρό γεννήθηκε με το δίδυμο αδελφάκι του σε ιδιωτική κλινική του Νέου Δελχί. Το ένα γεννήθηκε νεκρό και το δεύτερο κρίθηκε νεκρό από τους γιατρούς μερικές ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, οι γονείς διαπίστωσαν πως το παιδί τους ήταν ζωντανό την ώρα που πήγαιναν στην κηδεία.

Όπως ανακοίνωσε η κλινική: “αυτή η αυστηρή ενέργεια έγινε με βάση των συζητήσεών μας με ειδικούς. Καθώς η έρευνα, από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ειδικοί από τον Ιατρικό Σύλλογο της Ινδίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις υπηρεσίες των δύο θεραπόντων ιατρών”

Η κυβερνητική έρευνα για το περιστατικό επίσης σε εξέλιξη ενώ το νοσοκομείο απέλυσε τους δύο γιατρούς που προχώρησαν στη λαθεμένη ανακοίνωση.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 30 Νοεμβρίου και οι γονείς συνειδητοποίησαν πως ένα από τα παιδιά τους ήταν ζωντανά όταν άκουσαν μικρές κραυγές μέσα από την πλαστική τσάντα όπου οι γιατροί τα είχαν τοποθετήσει.

Σύμφωνα με τον σοκαρισμένο παππού των μωρών, έκπληκτη η οικογένεια μετέφερε το νεογέννητο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τους είπαν πως το μωρό τους είναι ακόμα ζωντανό.
ΠΗΓΗ eirinika.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search